Бранителят на Миньор (Перник) Тони Стоичков ще пропусне срещата от

...
Бранителят на Миньор (Перник) Тони Стоичков ще пропусне срещата от
Коментари Харесай

Защитник на Миньор пропуска мача с Ботев за Купата

Бранителят на Миньор (Перник) Тони Стоичков ще пропусне срещата от 1/16-финалите от шампионата за Купата на България против елитния Ботев (Пловдив), стана ясно след вчерашната подготовка на отбора. Защитникът бе наложително сменен при успеха над Марек (Дупница) със 7:1 и ще би трябвало да почива до края на седмицата. Стоичков най-вероятно ще пропусне и гостуването на Рилски състезател в събота. Двубоят с Ботев е в сряда от 16 часа на Стадиона на мира.

Старши треньорът на Миньор Юрий Васев ще реши в последния миг кой да бъде сътрудник на Антон Славчев в центъра на отбраната, като вариантите са най-малко три Павлин Чиликов, Виктор Райчев или Стоян Манолски.

„ Излизаме против един от най-силните тимове в Първа лига. Преди две години Ботев взе Купата, предишното издание игра край. От този мач можем единствено да спечелим, сверявайки си часовниците против първокласен отбор. Разбира се, че Ботев е любимец. Просто разликата е голяма. Ние излизаме да играем добър футбол и нека покажем самочувствие. Момчетата се нуждаят от поддръжка и се надяваме, че трибуните ще бъдат цялостни. “, показа Юрий Васев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР