Бранителят на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан призна, че той и

...
Бранителят на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан призна, че той и
Коментари Харесай

Варан: Интервюто на Роналдо ни засегна, опитваме да се дистанцираме

Бранителят на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан призна, че той и съотборниците му са афектирани от скорошното изявление на Кристиано Роналдо, в което португалската звезда насочи съществени рецензии към клуба.

37-годишният нападател упрекна притежателите на „ алените дяволи “ семейство Глейзър, разкритикува някогашните си съотборници на „ Олд Трафорд “ Гари Невил и Уейн Рууни, като добави, че не почита мениджъра Ерик загар Хаг. Говорейки в предаването на журналиста Пиърс Морган, Роналдо съобщи, че съгласно него от клуба се пробват да се отърват от него.

Португалецът пропусна съвсем цялата предсезонна подготовка на отбора и се опита да напусне Юнайтед след неуспеха на тима да се класира за групите на Шампионска лига този сезон. Независимо че бе свързван с клубове като Атлетико Мадрид, Наполи и Челси, той остана на „ Олд Трафорд “.

„ Очевидно ни афектира. Следим какво се случва и какво се споделя. Опитваме се да успокоим обстановката по наш си метод, да не бъдем прекомерно въвлечени в това, което става. Това, което се случва в медиите в огромните клубове, излиза на напред във времето. Когато става въпрос за звезда от ранга на Роналдо, даже още повече, тъй че се опитваме да се дистанцираме – не се опитваме да разгадаем казуса самостоятелно, ние сме част от колектив. Това, което желая, е най-хубавото за моя тим, тъй че без значение от решението, като играчи, ние ще го приемем и ще дадем най-хубавото от себе си “, показа френският защитник за радиостанция Europe1.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР