Бранителят на Левски Вандерсон де Фрейташ Соареш - Цунами гостува

...
Бранителят на Левски Вандерсон де Фрейташ Соареш - Цунами гостува
Коментари Харесай

Цунами: Работим много като отбор, само така се става шампион

Бранителят на Левски Вандерсон де Фрейташ Соареш - Цунами гостува в предаването " Код Спорт " по RING. Бразилецът имаше малшанса да бъде изпъден още в дебютното си присъединяване в дербито против ЦСКА, само че е окуражен да се реваншира на последователите на " сините " в оставащите дуели до края на сезона. Предлагаме ви акценти от изявлението:

Левски е един от двата най-големи клуба в България, какви са вашите цели?

- Ще ви разкрия, че направих много изследвания за Левски преди да подпиша договора и открих, че това е доста огромен клуб със страхотна аудитория. И в този момент съм благополучен, че взех решение да се причисля към Левски. Особено откакто по този начин добре ме одобриха момчетата от тима. И ви давам обещание, че ще дам всичко от себе си с цел да реализираме задачите, които ни се слагат.

Левски не е печелил купа и трофей от 13 години. Смятате ли, че този сезон отборът може да победи с Купата на България?

- Защо не? Нали с доста работа се реализира нещо в живота? Ние го вършим. Работим крепко, стараем се доста в тренировките и по този начин ставаме пи-силни. Трябва да се раздаваме оптимално и нещата ще се случат. Прави ми усещане, че всички се стараят в това отношение. Абсолютно всички. Работим доста като тим, освен като единици. И сме наясно, че единствено с такава настройка се става първенец.

" Синя " легенда: Миналата седмица удържахме ЦСКА, за какво да не препънем и Лудогорец

" Играчите на Стойчо Младенов имаха няколко положителни обстановки за гол, само че положителните намеси на Николай Михайлов резервираха еднакъв резултата "

Какви са условията на Мъри Стоилов към вас?

- Най-ценното за мен е, че ми дава независимост на терена. Оставя ме да играя, само че в това време ми дава и доста потребни препоръки. Затова и постоянно внимавам какво тъкмо ми приказва.

-Откъде идва прякорът ви Цунами? И знаете ли какво значи на български?

- Не знам какво значи на български, само че пристигна от първия ми ден на тренировки. Отидох свръх окуражен и бях много сериозен в конфликтите. И момчетата ме нарекоха Цунами.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР