Бранителят на Левски - Патрик-Габриел Галчев, говори пред журналистите, които

...
Бранителят на Левски - Патрик-Габриел Галчев, говори пред журналистите, които
Коментари Харесай

Патрик-Габриел Галчев: Фаворити сме за реванша, Апоел е доста добър отбор

Бранителят на Левски - Патрик-Габриел Галчев, приказва пред публицистите, които посрещнаха " сините " след идването им от Израел. Крайният бранител счита, че отборът му е любимец в ответния мач с Апоел Беер Шева и Левски има силите да играе в плейофа за Лига на конференциите.
 Попето: Когато играем в Европа, почитателите ни окуражават и не се ядосват толкоз
Попето: Когато играем в Европа, почитателите ни окуражават и не се ядосват толкоз

Ето какво сподели

" Според мен в никакъв случай не сме удовлетворени на тъждество, желаеме да побеждаваме. Винаги излизаме за победа. Не сме удовлетворени и на равенството. Ако бяхме били, щяхме да сме щастливи. Със сигурност имахме 100%-ови обстановки, които можехме да осъществяваме. Ударихме и греда и съжаляваме, че не победихме. Според мен в София ще бием.

Може да натежат тези пропуски, това е футболът. Те са добър тим, само че имаме огромни шансове да ги отстраним и отидем към плейофите. Апоел са много добър тим, неоспоримо е. Изобщо би трябвало да им дадем заслуженото и не можем да го подценяваме. Ще стане забавен мач в София.

Фаворити сме за реванша, защото играем на нашия дом. Фаворити сме във всеки един мач. Разбира се, че ни липсваха почитателите. Имаше българи на стадиона и усетихме даже тяхната поддръжка, което е доста прелестно. Според мен с изключение на да нападат, то няма какво да трансформират. Същото ще е както този в Израел ", приключи Галчев.
 Чешки гранд изпрати оферта за капитана на
Чешки гранд изпрати оферта за капитана на " сините "

Левски може да се раздели с Анди Краев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР