Бранителят на Левски Димитър Пиргов призна, че е имало видима

...
Бранителят на Левски Димитър Пиргов призна, че е имало видима
Коментари Харесай

Пиргов: Роси знае много, с него сме на прав път - Първа лига



Бранителят на Левски Димитър Пиргов призна, че е имало забележима разлика в представянето на Левски преди и след почивката на дуела против Септември София от 9-ия кръг на Първа лига, извоюван с 2:0.

Левски не бе жаден за доста голове против Септември

„ Сините” имаха компликации да стигат до чисти положения през първата част, само че към края Давид Яблонски откри след центриране от ъглов удар. Второто полувреме донесе доста повече главоболия за септемврийци, а най-после Габриел Обертан вкара гола на успокоението.

„ Не мисля, че успеха пристигна елементарно. През първото полувреме излязохме малко безгрижно, само че през второто бяхме изменени. Не мисля, че е имало напрежение. Когато не биеш, е обикновено да не се чувстваш добре, само че считам,че ще се върнем на правилния път”, сподели 27-годишният Пиргов.

Делио Роси: Атаката продава билети, отбраната печели купите

„ Не считам, че сме непостоянни. Опитваме да изградим жанр и от време на време не се получава. С тренировки и с този треньор ще реализираме огромни триумфи. Трябва време на чужденците да се аклиматизират. Опитваме се всички да останем задружни и да им помогнем.”

„ Работим извънредно доста в тактически проект. Човекът знае извънредно доста и желае да ни го покаже. С времето нещата ще стават много по-добри”, добави Пиргов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР