Бранителят на Интер Стефан де Фрай използва интернет връзка, за

...
Бранителят на Интер Стефан де Фрай използва интернет връзка, за
Коментари Харесай

Защитник на Интер: За една седмица прочетох 4 книги

Бранителят на Интер Стефан де Фрай употребява интернет връзка, с цел да отговори на голям брой фенски въпроси на разнообразни тематики.

" Добре се усещам при Антонио Конте, узнавам доста неща от него, както е при всички други. Щастливи сме и се опитваме да го следваме. Милан Шкриняр е доста мощен бранител и се изучавам много от него. Удоволствие е да играя с него. До момента, за една седмица, съм прочел четири книги. Имаме доста свободно време сега, а на мен ми харесва да чета на терасата следобяд. Обичам да чета за духовни неща. Има доста играчи, които са сложни за запазване като Лионел Меси и Кристиано Роналдо, само че с Килиан Мбапе също е доста тежко, тъй като е толкоз бърз. Като дребен постоянно съм подкрепял Фейенорд, а по-късно играх за тях. Моят татко ми съобщи пристрастеността към футбола. Той е играл като момче и гледа много мачове, в това число и моите. Горд е с мен.

| VIDEO CHATA conversation with Stefan De Vrij as our defender answers all of your questions! #TogetherAsATeam https://t.co/k1lKZlvbyg
— Inter (@Inter_en) March 20, 2020
Кой от двата ми гола в дербитата с Милан одобрявам повече? Мисля, че тазгодишният е по-добър поради същността на мача. Губехме с 0:2, само че обърнахме до 4:2. Беше прелестно да вкарам за 3:2. Започнах като нападател, след което станах халф. На 16 години се трансфорах в бек, а до момента в който пробия в първия състав, към този момент бях централен бранител. Футболът ми беше първият спорт като дете, само че също по този начин играех тенис. Накрая трябваше да предпочитам сред двата ", показа Де Фрай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР