Бранителят на Интер Матео Дармиан благодари на Манчестър Юнайтед за

...
Бранителят на Интер Матео Дармиан благодари на Манчестър Юнайтед за
Коментари Харесай

Дармиан благодари на Манчестър Юнайтед след класирането на финала

Бранителят на Интер Матео Дармиан благодари на Манчестър Юнайтед за това, че британският клуб е спомогнал за оформянето му като състезател и персона. Според италианеца „ нерадзурите “ са посочили както механически, по този начин и душевен качества, поради които съумяха да се класират на първи край в Шампионската лига от 2010 година насам.

„ Трябва да бъдем горди от това, което постигнахме. Не всяка година стигаш до финала на Шампионската лига. Беше необикновено пътешестване. След жребия за груповата фаза доста хора споделяха, че няма да излезем от групата, само че ние от самото начало вярвахме. Показахме, че имаме механически и душевен качества, с помощта на които ще играем на финала в Истанбул. Не мога да кажа кой избирам за противник. И двата тима са доста мощни.

Трябва да благодаря на Манчестър Юнайтед, тъй като и с помощта на тях съм този футболист и тази персона, които съм. Сега обаче съм състезател на Интер и давам всичко за този клуб “, съобщи Дармиан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР