Бранителят на Интер Алесандро Бастони очаква с нетърпение да излезе

...
Бранителят на Интер Алесандро Бастони очаква с нетърпение да излезе
Коментари Харесай

Бастони разкри кой футболист гледа, за да разбере как да спре Халанд

Бранителят на Интер Алесандро Бастони чака с неспокойствие да излезе против Манчестър Сити във финала в Шампионската лига. Двубоят е в събота (10 юни) в Истанбул. Логично 24-годишният футболист на италианците беше запитан по какъв начин възнамерява да се оправи с головото чудовище на противника Ерлинг Холанд.

“Гледах видеа от играта на Антонио Рюдигер против него. Така че ще се опитаме да вземем образец от него ”, отговори Бастони на конференция по-рано денем.

Той приказва за първия мач сред Реал Мадрид и Сити от полуфиналите. Тогава Рюдигер съумя да се опълчи на снажния норвежец, а срещата на “Бернабеу ” приключи 1:1, като Холанд не съумя да вкара. На реванша немският национал не беше титуляр и “гражданите ” прегазиха противника с 4:0.

Бастони увери, че не изпитва боязън от тима на Джосеп Гуардиола: “Страх? Страхувам се от убийци и крадци, само че не и от футболисти на моята възраст. Трябва да стъпим на терена и да играем освободено ”.

Защитникът беше свързван с трансфер в Сити. В тази връзка той е оптимист, че би паснал на стила на игра на състава, само че увери, че за момента мисли единствено за Интер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР