Бранителят на ФК ЦСКА 1948 - Сашо Александров говори по

...
Бранителят на ФК ЦСКА 1948 - Сашо Александров говори по
Коментари Харесай

Сашо Александров: ФК ЦСКА 1948 не отстъпва по нищо на тези, които се бориха последните години за титлата

Бранителят на ФК ЦСКА 1948 - Сашо Александров приказва по настоящи тематики към " аления " тим.

Опитният футболист предвижда, че доста скоро Мартин Камбуров ще изравни головия връх на легендата Петър Жеков.

" В първия мач в " А " група през лятото играхме 90% от тима след пауза от шест месеца, последният ни формален мач беше при започване на март. Трябваше ни време, свикнахме, резултатите идват. ЦСКА не отстъпва по нищо на тези, които се бориха последните години за купата. Напрежението не е малко, въпреки всичко името е ЦСКА. При липса на триумф, има напрежение в клуба, обикновено е. Треньорското управление си прави съвършено работата.

Срещу Левски ни е един от най-слабите мачове, а на тях им е най-силният мач. Трябва непрестанно да се стремиш да си по-добър, даже аз на тези години. Храната за един футболист е доста значима. Вече би трябвало да забравим мача с Черно море и да мислим за идващия, не би трябвало да си вършим сметки. Ние сме много добър колектив, 80% сме още от " Б " група. Хубавото е, че всички сме българи. Видяхте със Славия по какъв начин 22-ма българи направихме един добър мач.

Не е елементарно да играеш за Левски и ЦСКА, би трябвало последователно да се вкарват младите футболисти. Трудно е да разчитат и да чакат единствено на тях. Опитът е доста значим, изключително за отбрана. Ние сме опитни в отбранителен проект, а на пред имаме по-млади и бързи момчета. Лудогорец е най-силният тим, единствено те могат да се смъкват от първото място, в случай че подценяват мачовете ", съобщи той в Актуално студио " Дерби " на сътрудниците от " Котаспорт ".
 Викат халф на ФК ЦСКА 1948 в националния тим
Викат халф на ФК ЦСКА 1948 в националния тим

Георги Дерменджиев дава късмет на Серкан Юсеин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР