Бранителят на датския Вейле - Стефан Велков говори пред колегите

...
Бранителят на датския Вейле - Стефан Велков говори пред колегите
Коментари Харесай

Стефан Велков напира да е национал на България след добри игри за клуба си от втора датска дивизия

Бранителят на датския Вейле - Стефан Велков приказва пред сътрудниците от " Спортал " за сезона в новия си тим.

Защитникът и неговия отбор са водачи във второто равнище на локалния футбол с шест точки задатък и се борят за промоция в Суперлигата. Бившият състезател на Славия също по този начин показа мнението си за представянето на националния тим от миналите квалификации за Евро 2024 против Черна гора и Унгария.
 Здравко Димитров записа минути при победа на Сакарияспор
Здравко Димитров записа минути при победа на Сакарияспор

Българското крило се появи в игра в 76-ата минута на мястото на Хади Сако

" Трансферът ми в Дания се случи много бързо. Лятото договорът ми с Дуисбург изтече и не ми беше препоръчан нов и взех решение да се обвържа с Вейле тук. Бях впечатлен от концепциите им за бъдещите планове за целия клуб. Имам контракт за две плюс една години. Целта ни е да се върнем в Суперлигата. Сега ни остават последните мачове от плейофната фаза, с цел да забележим дали ще успеем. Извървяхме много дълъг път в последните 7-8 месеца и с всеки минал мач се доближаваме от ден на ден до задачата, само че занапред следва пътят да бъде приключен.

Гледах мачовете на националния тим против Черна гора и Унгария. Определено не бяха положителни за нас. Бих желал да бъда по-деликатен и да се изразя по меко, само че не се представихме добре и резултатите бяха пагубни в тези два мача. Много се спекулираше кой е извикан и за какво. Познавам Ивайло Марков, играли сме дружно в Славия. Смятам, че е добър футболист и се показва добре. Генерално считам, че има място в националния тим.

Не мога самичък да споделям и злоупотребявам дали аз имам място в отбора. Това го вземат решение селектиращите състава. Аз съм се фокусирал върху себе си, върху това да работя в вярна посока и да съм здрав, пък считам, че нещата ще се наредят, когато му пристигна времето. Нямам визия дали някой е идвал да гледа мои мачове, уповавам се да по този начин, в случай че ли не нека напълно скоро да дам мотив да дойдат ".
 Разочарование за Божидар Краев в австралийското състезание
Разочарование за Божидар Краев в австралийското състезание

Отборът му загуби от последния във краткотрайното класиране
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР