Бранителят на датския Вейле - Стефан Велков говори пред колегите

...
Бранителят на датския Вейле - Стефан Велков говори пред колегите
Коментари Харесай

Стефан Велков напира да е национал на България след добри игри за клуба си от втора датска дивизия

Бранителят на датския Вейле - Стефан Велков приказва пред сътрудниците от " Спортал " за сезона в новия си тим.

Защитникът и неговия отбор са водачи във второто равнище на локалния футбол с шест точки задатък и се борят за промоция в Суперлигата. Бившият състезател на Славия също по този начин показа мнението си за представянето на националния тим от миналите квалификации за Евро 2024 против Черна гора и Унгария.
 Здравко Димитров записа минути при победа на Сакарияспор
Здравко Димитров записа минути при победа на Сакарияспор

Българското крило се появи в игра в 76-ата минута на мястото на Хади Сако

" Трансферът ми в Дания се случи много бързо. Лятото договорът ми с Дуисбург изтече и не ми беше препоръчан нов и взех решение да се обвържа с Вейле тук. Бях впечатлен от концепциите им за бъдещите планове за целия клуб. Имам контракт за две плюс една години. Целта ни е да се върнем в Суперлигата. Сега ни остават последните мачове от плейофната фаза, с цел да забележим дали ще успеем. Извървяхме много дълъг път в последните 7-8 месеца и с всеки минал мач се доближаваме от ден на ден до задачата, само че занапред следва пътят да бъде
Всичко за Вашата сватба
приключен.

Гледах мачовете на националния тим против Черна гора и Унгария. Определено не бяха положителни за нас. Бих желал да бъда по-деликатен и да се изразя по меко, само че не се представихме добре и резултатите бяха пагубни в тези два мача. Много се спекулираше кой е извикан и за какво. Познавам Ивайло Марков, играли сме дружно в Славия. Смятам, че е добър футболист и се показва добре. Генерално считам, че има място в националния тим.

Не мога самичък да споделям и злоупотребявам дали аз имам място в отбора. Това го вземат решение селектиращите състава. Аз съм се фокусирал върху себе си, върху това да работя в вярна посока и да съм здрав, пък считам, че нещата ще се наредят, когато му пристигна времето. Нямам визия дали някой е идвал да гледа мои мачове, уповавам се да по този начин, в случай че ли не нека напълно скоро да дам мотив да дойдат ".
 Разочарование за Божидар Краев в австралийското състезание
Разочарование за Божидар Краев в австралийското състезание

Отборът му загуби от последния във краткотрайното класиране
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg