Бранителят на Бордо Пабло ще продължи кариерата си в Русия.

...
Бранителят на Бордо Пабло ще продължи кариерата си в Русия.
Коментари Харесай

Локо купи защитник на Бордо

Бранителят на Бордо Пабло ще продължи кариерата си в Русия. Той минава в Локомотив (Москва) с контракт за 3,5 години, а трансферната сума е към 2,5 млн. евро. Днес бразилецът е издържал сполучливо медицинските прегледи в Барселона и договорката може да се смята за сигурна.

" Анализирайки представянето на тима през есента, стигнахме до извода, че имаме проблеми в централната зона на отбраната. Треньорът Марко Николич е на същото мнение. С Пабло нещата се получиха бързо. По принцип през зимата по-трудно се вършат положителни прехвърляния, само че ние съумяхме да притеглим първокласен футболист на допустима цена ", разяснява генералният шеф на Локомотив Владимир Леонченко.

" Останалите чужденци, които искахме, бяха доста скъпи. Обсъждахме и съветски футболисти, само че в последна сметка се спряхме на Пабло. Самият той също имаше други предложения, в това число от Русия. Ако бяхме изчакали до лятото, Пабло сигурно към този момент щеше да си е намерил тим ", добави Леонченко.

Новият бранител на " железничарите " е младеж на Сеара, а в родината си играе още в Гремио, Авай и Понте Прета, преди през 2015 година да подпише с Бордо. През сегашния сезон бранителят има 13 мача и 1 гол в Лига 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР