Бранителят на Барселона Жан-Клер Тодибо е съвсем близо до трансфер

...
Бранителят на Барселона Жан-Клер Тодибо е съвсем близо до трансфер
Коментари Харесай

Барселона се надява, че този път Тодибо ще бъде продаден на Евертън

Бранителят на Барселона Жан-Клер Тодибо е напълно покрай трансфер в британския Евертън, написа вестник " Спорт ". Медиите настояват, че 20-годишният французин ще премине на " Гудисън Парк " против 22 милиона незабавно и още 3 милиона евро в клаузи, които са разпределени по разнообразни точки на контракта. До момента за любимец номер 1 за привличането на гения се сочеше Ювентус.

От зимата на 2020-а година Тодибо играе чартърен в Шалке 04, откакто в Барселона съумя да запише едвам 4 мача. Той дойде през 2019-а година от Тулуза, като към прекосяването се развихри същинска нервност.

Напъните на Барселона да продадат Тодибо, като го оферират на всевъзможни платежоспособни тимове и мениджъри, не е инцидентен. На " Камп Ноу " се надяват да съберат 133 милиона евро от продажби, с цел да нямат проблем с финансовия феърплей. Останалите, които са на сергията, са Нелсон Семедо и Артуро Видал, а там може да попадне и Иван Ракитич, както и всеки един от останалите.

На 101 % са предпазени Лионел Меси, Френки де Йонг и вратарят Тер Щеген. Но Барселона търси обезверено средства от футболна облага, с цел да притегли набелязаните и съвсем контрактувани Миралем Пянич и Лаутаро Мартинес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР