Бранителят на Арсенал Уилям Салиба призна, че съдията на мача

...
Бранителят на Арсенал Уилям Салиба призна, че съдията на мача
Коментари Харесай

Защитник на Арсенал призна: Имаше дузпа за Ливърпул

Бранителят на Арсенал Уилям Салиба призна, че съдията на мача с Ливърпул (1:1) съдията Крис Кавана и VAR асистентите са подминали дузпа против неговия отбор. Мачът бе директна борба за първото място в класирането на Премиър лийг.

Този резултат разреши на артилеристите да запазят водачеството си в подреждането, въпреки че мърсисайдци бяха много по-активни през огромна част от дуела.
 Ливърпул - Арсенал 1:1 в дуел от Премиър лийг
Гредите и ВАР попречиха на Ливърпул да смъкна Арсенал от върха

" Топчиите " измъкнаха точка на Анфийлд

В обстановка преди почивката капитанът на гостите Мартин Йодегор явно игра с ръка в наказателното поле и даже пресече топка, която отиваше в краката на Мохамед Салах. Изненадващо съдията Крис Кавана подмина ситуацията, нямаше реакция и след видео преглежданията.

В изявление след срещата Уилям Салиба от Арсенал бе помолен да разяснява ситуацията. " Да, несъмнено. Това беше дузпа, само че аз не съм съдията и те би трябвало да решат " съобщи цитираният от " Тема спорт " Салиба.

Това е поредна сериозна неточност на ВАР от началото на сезона, а Ливърпул за повторно може да се усеща ощетен в дерби, откакто ВАР скандал се разпали и след мача му с Тотнъм.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР