Бранителят на Арсенал Давид Луис изрази увереност, че топчиите могат

...
Бранителят на Арсенал Давид Луис изрази увереност, че топчиите могат
Коментари Харесай

Давид Луис постави Арсенал в битката за титлата

Бранителят на Арсенал Давид Луис изрази убеденост, че " топчиите " могат да се преборят за купата през този сезон. Според бразилеца, тимът показвал признаци на огромен напредък под управлението на Унай Емери. След изиграването на първите осем кръг в Премиър лийг Арсенал към този момент изостава на девет точки от водача Ливърпул.

" Ако не вярваш, че можеш да спечелиш нещо, по-добре не се захващай. Искам да печеля трофеи с Арсенал. Искам да се усъвършенствам и да се приспособявам към стила на Арсенал. Мисля, че можем да го създадем дружно като тим. Моите визии и моите упоритости са постоянно да се боря за купата. Мисля, че клубът заслужава да блесне още веднъж.

Унай работи добре с проекта си за отбраната и офанзивата. Винаги съм казвал, че отбраната стартира от нападателите и през целия отбор. В модерния футбол се вижда, че вратарите към този момент може да се смятат за част от бранителите.

Ние ще се опитаме да се развиваме още, към този момент се оправяме добре и в последните няколко мача показахме, че сме по-силни в предпазен проект. Искам този клуб да се развива във всеки аспект от играта.

Започнахме в действителност добре и загубихме единствено един мач в Лигата. Тимът се усъвършенства и в този момент сме трети в таблицата, само че желаеме да се борим за купата ", сподели бразилският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР