Бранителят на Англия Хари Магуайър смята, че в настоящия състав

...
Бранителят на Англия Хари Магуайър смята, че в настоящия състав
Коментари Харесай

Магуйър: Разликата от Мондиал 2018 е, че този път наистина вярваме, че можем да вдигнем трофея

Бранителят на Англия Хари Магуайър счита, че в сегашния състав на „ трите лъва “ има една забележителна разлика спрямо Мондиал 2018, когато отборът на Гарет Саутгейт приключи на четвърто място. Тя се състои в увереността на футболистите, че в Катар могат да стигнат до самия край и да завоюват трофея.

„ Мисля, че една от главните разлики в съпоставяне със състава през 2018 година е, че в този момент ние в действителност имаме вяра, че е допустимо да спечелим трофея. Когато през 2018-а стигнахме до полуфинала, мисля, че доста от момчетата бяха щастливи от това достижение. Радвахме се, че сме част от полуфиналите. Знаехме, че каквото и да се случи на полуфинала, ще бъдем посрещнати като герои и всички ще ни тупат по раменете. Сега обаче имаме вяра, че можем да спечелим шампионата. Това е добра смяна в манталитета. Разбира се, знаем, че това ще бъде доста мъчно. Вероятно има пет или шест тима, които също имат вяра, че ще завоюват. Ние сме един от тях.

Честно казано, не чета доста какво се написа за мен. Може би фамилията ми чете повече нещата, които се пишат в медиите, в сравнение с аз. Аз съм на 29 години, капитан съм на Ман Юнайтед и имам 52 мача за моята страна. Така че, в случай че се върна обратно и погледна от позицията на едно младо момче, кариерата ми се развива по желан метод. Правя всичко, което постоянно съм желал да върша. Сега съм на този стадий, а на идващия стадий от кариерата си желая да стартира на спечелвам титли. Последната година беше сложна и не играх толкоз добре, колкото съм привикнал да го върша през последните пет години. Но мисля, че може би само Лионел Меси и Кристиано Роналдо не са имали спадове в кариерите си “, съобщи Магуайър.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР