Бранителят Ефе Али е поредното ново име в състава на

...
Бранителят Ефе Али е поредното ново име в състава на
Коментари Харесай

Локо Пд се уреди с национален защитник от Хасково

Бранителят Ефе Али е следващото ново име в състава на Локомотив Пловдив. Движението на футболистите в тима е много осезаемо. По оста Локо - ЦСКА 1948 се въртят имената на шестима играчи. Засега за " Лаута " са сигурни двама нови - естонският нападател Ерик Сорга (ИФК Гьотеборг) и нидерландският десен бег Джвани Трупе (Твенте).

20-годишният Ефе Али играе като централен бранител. Роден е на 3 януари 2003 година в Хасково. Минал е  през школите Септември София и Левски. Може да играе и като отбранителен полузащитник, също по този начин е карал няколко пъти проби в турските клубове Трабзонспор и Генчлербирлиги. Преди Саяна е играл и за тима на Берое II. Засега Ефе ще стартира подготовка с втория тим на " черно-белите ", само че с оглед идната продажба на Бидунга, той той може регулярно да получи място при мъжете, в случай че Томаш го избра пред Тодор Павлов.

Междувременно стана ясно, че младият гений на Локомотив (Пловдив) Иван Сулев ще премине в академията на Каляри. 16-годишният полузащитник е наблюдаван от много време от отбора от Сардиния и от пролетта той би трябвало да бъде част от италианците.

Сулев стана най-младият футболист играл за " смърфовете ". Преди година младокът дебютира в мач против Славия на 15 години, 2 месеца и 24 дни. Това го направи трети в историята на българския футбол по този индикатор след Радослав Узунов и Янко Кирилов.

До момента има присъединяване в осем срещи на Локомотив, като всички са през сезон 2021/22. През сегашния към момента няма записани минути в публични мачове за пловдивчани.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР