Бранителят Димо Кръстев отпадна от групата на националния отбор по

...
Бранителят Димо Кръстев отпадна от групата на националния отбор по
Коментари Харесай

Димо Кръстев отпадна от групата на националния отбор за мачовете с Литва и Албания

Бранителят Димо Кръстев отпадна от групата на националния тим по футбол на България за идната европейска подготовка против Литва (14 октомври) и контролата с Албания (17 октомври) заради вирусно заболяване, оповестиха от БФС.

Състезателят на италианския Катандзаро взе присъединяване в последните два мача на " лъвовете ", като той остана на терена 69 минути при провалянето с 0:1 от Иран в инспекцията, играна в Пловдив, а по-късно изигра цялостен мач при загубата с 1:2 от Черна гора в среща от квалификациите за Евро 2024.

На мястото на Димо Кръстев селекционерът Младен Кръстаич и неговият щаб повикаха бранителят на Локомотив Пловдив Христо Иванов.

За 22-годишния състезател това е първа покана за представителния отбор на България, като в кариерата си той има два дуела за младежката групировка на " трикольорите " до 21 години през юни предходната година против Швейцария и Гибралтар.

От началото на сезона в Първа лига Христо Иванов е играл във всеки един дуел за клубния си Локомотив Пловдив, който към този миг е водач в класирането с актив от 29 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР