Бранджелина се раздели през 2016 г., но холивудската двойка продължава

...
Бранджелина се раздели през 2016 г., но холивудската двойка продължава
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли с най-скъпия развод на всички времена

Бранджелина се раздели през 2016 година, само че холивудската двойка продължава да е обвързвана, тъй като бракоразводното дело продължава към този момент пета година. Брад Пит и Анджелина Джоли към момента не съумяват да се спогодят за родителските права над децата и подялбата на имуществото.

Правни специалисти считат, че Джоли и Пит са похарчили по над 1 милион $ от подаването на молбата за бракоразвод и предвиждат, че времето им в съда може да продължи още шест години, в случай че нещата продължат по този начин.

Бракоразводният юрист от Лос Анджелис Кели Чанг Рикерт направи разбивка на разноските за в. Daily Mail и заключи, че делото, във връзка с юрисконсултските такси, е „ едно от най-скъпите каузи за бракоразвод в историята на Холивуд “.

Огромните суми, които двойката заплаща се свеждат до редица фактори. Един от тях е потреблението на частен арбитър, чиито почасови ставки варират от 900 до 1000 $ и се чака да костват по към 10 000 $ дневно.
Ако частният арбитър бъде назначен за петдневен развой, актьорите ще би трябвало да платят 50 000 $ авансово, както и спомагателни 10 000 $, с цел да прегледа документите за развода, разяснява юристът.
Правните специалисти считат, че до момента Пит и Джоли са похарчили близо половин милион $ за частни съдии.

Най-малките деца на двойката са близнаците Нокс и Вивиан, които сега са на 12 години. Така че, борбата за правата върху децата може да продължи още шест години, до момента в който те не навършат 18 и към този момент това не може да е проблем в развода.

Съвсем неотдавна представители на Анджелина Джоли прецизираха, че звездата от " Господарка на злото " е подготвена да даде доказателства в поддръжка на изказванията си, че е била физически и вербално насилвана от Пит по време на дълготрайната им връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР