Брандел Чамбли вярва, че Уил Залаторис заслужава повече признание за

...
Брандел Чамбли вярва, че Уил Залаторис заслужава повече признание за
Коментари Харесай

Претендентът за Мастърс Уил Залаторис обобщи, след като получи „умопомрачителното“ предложение за голф на LIV

Брандел Чамбли има вяра, че Уил Залаторис заслужава повече самопризнание за отхвърли на „ умопомрачителното “ предложение от £110 милиона да напусне PGA Tour и да се причисли към LIV Голф.

27-годишният състезател е една от изгряващите звезди на PGA Tour, като завоюва първото си събитие на FedEx St. Jude Championship през 2022 година и натрупа три втори места в мейджърс преди травма в гърба го извади от по-голямата част от сезон 2023.

Залаторис получи две деветцифрени оферти да се причисли към отделилата се лига, финансирана от Саудитска Арабия предишното лято, само че международният номер 30 ги отхвърли ненадейно. Той сподели пред Шоуто на Крис Върнън скоро откакто отхвърли метода на LIV: „ За някои от момчетата, които взеха своите решения, се веселя, че взеха решенията си вместо тях.

„ В края на деня, в случай че работата ми беше да върша колкото мога повече пари, евентуално щях да съм капиталов банкер. Моята житейска цел е спечелването на един от четирите огромни трофея и това е всичко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР