Брандът със световни позиции в мъжката мода - AVVA, чиито

...
Брандът със световни позиции в мъжката мода - AVVA, чиито
Коментари Харесай

Световният бранд AVVA направи първата си крачка в Евросъюза от Varna Mall

Брандът със международни позиции в мъжката мода - AVVA, чиито сбирки се оферират допълнително от 4000 търговски обекта по целия свят, стъпи и в България.

Представителният магазин на AVVA бе открит в петък във Varna Mall с изтънчен коктейл, като премиерата на марката, чието рекламно лице е звездата на турската музикална поп сцена Мурат Боз, събра в комерсиалния център деловия и всемирски хайлайф на Варна.

Тук бяха и представителните консули на Италия и на Южна Африка във Варна - Антонио Таркуинио и Румен Ганчев.

„ AVVA, този хубав бранд, избра да стъпи на европейския пазар от България и Варна. И сме горди, че първата крачка в Евросъюза марката направи от нашия мол “, съобщи при откриването на магазина Манфред Ебенсбергер, представляващ Varna Mall и собствеността на Мол Варна ЕАД.



Кметът на регион „ Младост “  Христо Христов благодари на комерсиалния център, че се грижи за положителното облекло на варненци и пожела Varna Mall да продължи да води известни марки в морската столица.

За откриването на представителния магазин на AVVA дойде и Талай Кърали – управител интернационалните сътрудници на марката.



„ За мен е наслаждение да съм в България. Ние сме съседи, викаме си комшу. Аз също съм роден на брега на Черно море и когато пристигнах във Варна, в този хубав град, се почувствах като вкъщи си. Благодаря на Varna Mall, че повярва на марката, повярва в нас и отвори първия магазин на АВВА в България “, съобщи той.



И, с мигане към гостите на тържеството, продължи: „ Съжалявам за дамите, само че през днешния ден е ден на мъжете. Искам да Ви уверя, че АВВА може да трансформира Вашите мъже в изгряващи звезди. “

Представителният магазин във Varna Mall ще даде късмет на жителите и гостите на града да се допрян до концепцията на AVVA за цялостната визия на модерния мъж през ХХI век – изтънчен жанр в класическото и всекидневното облекло, качество без взаимни отстъпки, улеснение и деловитост, автентичен дизайн с юношески дух, нови и настоящи модели за всеки сезон.



Управител на  марката AVVA за България е Мария Трифонова, а в деня на откриването на магазина най-често задаваният въпрос на бюро Информация бе: „ Къде и от какъв брой часа ще пее Мурат Боз? “ Въпросът бе предизвикан от рекламните плакати на марката с лика на известния реализатор.

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР