Брандът Poco представи дебютния си таблет Poco Pad с 12,1-инчов

...
Брандът Poco представи дебютния си таблет Poco Pad с 12,1-инчов
Коментари Харесай

Ярък екран, Snapdragon и 10 000 mAh батерия: представиха таблета Poco Pad

Брандът Poco показа дебютния си таблет Poco Pad с 12,1-инчов екран с висока разграничителна дарба. Моделът се отличава с необятната си функционалност, която дава опция да се употребява за развлечение, игри, видео стрийминг, както и за офис работа и учене.

Poco Pad е оборудван с 12,1-инчов LCD екран с резолюция 2,5K (2650 × 1600 точки, 249 PPI), периодичност на освежаване до 120 Hz и периодичност на дискретизация при допиране 240 Hz. Дисплеят е със съответствие на страните 16:10 и поддържа 68,7 милиарда цветови нюанса с оптималната бляскавост от 600 cd/m2, което разрешава потреблението на таблета даже в ослепителен безоблачен ден. Дисплеят поддържа и технологията Dolby Vision за ясно HDR наличие. Сертификатите TÜV Rheinland Flicker Free Certification и TÜV Rheinland Circadian Friendly Certified удостоверяват пониженото равнище на нездравословната за очите синя светлина, което обезпечава удобно гледане на видео за дълъг интервал от време. Дисплеят е предпазен от надраскване от закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 3.

Таблетът Poco Pad се базира на 4nm осемядрен процесор Snapdragon 7s Gen 2, който обезпечава постоянна многозадачна работа, както и пускане на тежки игри и приложения, изискващи доста запаси. Оперативната памет е 8 GB, а потенциалът на флаш паметта е 256 GB.

За осъществяване на видеоразговори, както и за снимане на фотоси и видео, таблетът е оборудван с предна 8 MP камера и съществена 8 MP камера, като и двете поддържат запис на видео с резолюция 1080p при 30 фрагмента в секунда. Четири високоговорителя с поддръжка на Dolby Atmos и Hi-Res Audio обезпечават стерео тон „ на равнище кино “. Масивната батерия с потенциал 10 000 mAh има 33W бързо зареждане, като в същото време обезпечава дълга самостоятелна работа.

Таблетът работи с Xiaomi HyperOS, основана на Android 14, с голям брой функционалности за работливост. Потребителите могат да задействат Xiaomi Smart Hub и да ръководят до седем устройства по едно и също време, в това число необятна гама от Poco/Xiaomi AIoT съоръжения.

За повишение на продуктивността могат да се употребяват аксесоарите на таблета, в това число сменяемата клавиатура Poco Pad и стилусът Poco Smart Pen – цифрова химикалка с 4096 равнища на сензитивност на напън и периодичност на дискретизация 240 Hz. Таблетът се предлага в железен корпус с тегло 571 г в графитено сиво и океанско синьо.

Цената на Poco Pad е $329, само че вероятно отвън Китай ще бъде по-висока.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР