Бракоразводното дело на двойка от Ню Йорк претърпя неочакван обрат,

...
Бракоразводното дело на двойка от Ню Йорк претърпя неочакван обрат,
Коментари Харесай

Драма при развод: Мъж крие Биткойн от своята съпруга

Бракоразводното дело на двойка от Ню Йорк претърпя непредвиден поврат, когато правосъден счетоводител оказа помощ за откриването на 12 Биткойн (BTC) токена, които брачният партньор е скрил от жена си.

Двойката била женена от десетилетие, само че брачната половинка подозирала, че мъжът ѝ крие част от активите си, които трябвало да бъдат разграничени сред тях след развода.

Съпругата, наричана Сарита, с цел да се отбрани самоличността ѝ, разкри пред CNBC, че годишният приход на брачна половинка ѝ от $3 милиона не подхожда на заявените от него активи.

За да проверява въпроса по-подробно, Сарита наела правосъден счетоводител, който в последна сметка разкрил, че брачният партньор ѝ не е разкрил 12 BTC , съхранявани в скришен крипто портфейл. Сарита изрази изненадата си, заявявайки:

Вследствие на това брачният партньор ще би трябвало да се откаже от част от своите Биткойн токени.

Проследяването на крипто вложенията е относително по-лесно от обичайните фиатни активи, с помощта на прозрачността, обезпечена от блокчейн технологията, която резервира всички транзакции и предотвратява външна операция или заличаване.

Интересно е да се означи, че контрастна наклонност в света на криптовалутите е възходящата известност на метавселената като място за замяна на клетви сред двойки от целия свят.

От 2021 година насам доста двойки избраха да сключат брак на виртуални места в метавселената, позволявайки на околните си да бъдат част от тези радостни церемонии.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР