Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли определено е

...
Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли определено е
Коментари Харесай

Години физическо насилие - новите разкрития на Анджелина Джоли

Бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли несъмнено е кандидат да се трансформира освен в най-дългото, само че и в най-многопластовото. Двамата от години водят съдебни битки както поради финансови ползи, по този начин и поради попечителството над децата си. А сред тях от време на време се появяват и обвиняванията във физическо принуждение от страна на артиста.
 Анджелина Джоли и Брад Пит - още няколко победи в съда за нея
Борба за превъзходство - Анджелина записа още няколко победи против Брад Пит

И двамата няма да се предадат

За изходна точка се смяташе случая в частен аероплан през 2016 г, когато звездата от " Троя " си е разрешил да приложи мощ, да удари и оскубе своята брачна половинка, както и да й удря главата в стената. Според отчетите на ФБР и показанията на Анджелина Джоли, той е блъснал и едно от децата им, най-вероятно Мадокс.

А съгласно нови разкрития по време на делото за Шато Миравал, физическият тормоз от страна на е почнал не с тази неприятна преживелица, а още преди нея. В приложените нови правни документи е разказано, че артистът е с " история на физическо принуждение над Джоли ". Актрисата обаче избира на този стадий да не навлиза в спомагателни детайлности и не показва в какво се е изразявало насилието, както и какъв брой време е траяло.
 Снимка 644969

До този миг Анджелина по този начин и не е повдигала обвинявания против Пит във връзка със случилото се през 2016 година Според документите по делото повода е, че е вярвала, че " най-хубавият курс е Пит да поеме отговорност и да помогне на фамилията да се възвърне от посттравматичния стрес, който е предизвикал ". Именно по тази причина и артистът в никакъв случай не е бил задържан, а юристите му настояват, че е " поел отговорност за това, което е направил, само че не и за неща, които не е направил ".

А в това време в правосъдната зала станаха ясни и нови обстоятелства по разногласието сред съпрузите за тяхното фамилно Шато Миравал. През октомври 2021 година Джоли продаде своята половина от винарната на компания на съветския олигарх Юрий Шефлер. Малко преди този момент Пит се опитал да я принуди да подпише съглашение, че ще си мълчи за случая в частния им аероплан, написа CNN.

Оказва се, че Анджелина Джоли му е предложила да купи нейната половина от винарната, само че той е отказал, а по-късно е решил да я съди за това, че тя е решила да го продаде на различен.
 Анджелина Джоли отново съумя да вбеси Брад Пит
Анджелина Джоли отново съумя да вбеси Брад Пит

Chateau Miraval продължава да е на дневен ред

Друг неочакван ход на Брад Пит беше и че неотдавна се отхвърли от безапелационното си предпочитание за споделеното настойничество над децата им и в този момент е податлив да го даде напълно на актрисата, единствено и единствено правосъдната им драма най-накрая да завърши.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР