Бракониери, които секат гората край с. Габрово, Благоевградско, пращат служители

...
Бракониери, които секат гората край с. Габрово, Благоевградско, пращат служители
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Бракониери пращат МВР за зелен хайвер

Бракониери, които секат гората край с. Габрово, Благоевградско, пращат чиновници на Министерство на вътрешните работи да гонят Михаля, с цел да мъстят на хора, разкрили закононарушенията им.

Източник на Lupa.bg разкри, че престъпните дървари са подали подправен сигнал до „ Гранична полиция” за съществуването на контрабандни артикули и опиати във вили на хора, за които подозират, че са разкрили противозаконната им сеч.

Полицаите в осъществяване на своя дълг са създали инспекция, която е документирана с протокол. Естествено, контрабанда и дрога няма, а мечтаният резултат не е реализиран – хората в Габрово твърдо са решили да не се поддават на клеветите на незаконната тайфа с подправените сигнали.



Протоколът от полицейската инспекция по подправения сигнал

Спекулира се, че зад менте алармата стоят нелегално настанилите се в местността Синаница-Реката Христо Юруков, снаха му Латинка, кметският наместник на с. Габрово Добрин Хамбарджийски и/или синът му Иван Хамбарджийски – Бриндо. Възможно е един от тях или всички заедно да са пратили Министерство на вътрешните работи за зелен хайвер, разкри нашият източник, който ще порови, с цел да научи цялата истина за гаврите с Министерство на вътрешните работи.



Районният полицейски контрольор в с. Габрово и кв. „ Грамада “ в Благоевград - Людмила Масларска, би трябвало да е наясно с фактологията, само че локалните считат, че тя намерено работи за бракониерите.

Очаквайте нови обстоятелства за незаконните дървари и чадъра, опъван над беззаконията им
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР