Бракониер е катастрофирал, след като се опитал да се измъкне

...
Бракониер е катастрофирал, след като се опитал да се измъкне
Коментари Харесай

Екшън по български! Бракониер с допотопна „Жигула“ катастрофира при гонка с полицията

Бракониер е аварирал, откакто се опитал да се измъкне от полицията с „ Жигула “-та си, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Екшънът със соц. привкус се разиграл към 3 часа на 18 декември в село Макреш. Дежурни чиновници от полицейски автопатрул подали звуков и светлинен сигнал на преминаващ лек автомобил „ Жигула” с монтанска регистрация. Водачът обаче не спрял, а натиснал до долу педала на газта и ускорил скоростта. Руската класика обаче не била пригодена за гонки с полицията и на идващия изострен завой колата изхвърчала от пътя и се катурнала в канавка.
Ченгетата бързо догонили беглеца. На шофьоркото място на колата те открили 56-годишен гражданин на видинското село Костичовци с букви С.В., който бил с охлузни рани по лицето. В багажника били открити риболовен мрежи и риба, които били конфискувани от извиканите на място инспектори на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури във Видин.
На местопроизшествието пристигнали и пътни служители на реда. Последвалата информация установила, че колата не е записана по надлежния ред, а лидерът е с отнета шофьорска брошура. Съставени му били четири акта по Закона за придвижване по пътищата и един акт по Кодекса за застраховането.
56-годишният мъж е превозен в Центъра за незабавна здравна помощ и след обзор настанен за лекуване във видниската болница с охлузвания по носа, без заплаха за живота.
Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР