Бракът на тв водещата Мира Добрева и Жоро Торнев от

...
Бракът на тв водещата Мира Добрева и Жоро Торнев от
Коментари Харесай

Мира Добрева вече не дели един покрив с Жоро Торнев заради изневерите му

 Бракът на тв водещата Мира Добрева и Жоро Торнев от години куца поради слабите ангели на режисьора. Неведнъж се е случвало миловидната русокоска да заплашва половинката си, че ще се изнесе от фамилното им жилище единствено и единствено да го вразуми и да спре да се заглежда по непознати дами. Ето, че този миг към този момент е настъпил. Водещата на новата графа в публичната телевизия " Питай Българска национална телевизия " от известно време не живее под един покрив с Торнев.

Артистичното семейство обаче на този стадий няма проекти да официализира и пред закона раздялата си, тъй като не се знае дали след време няма да се уморят от този си метод на живот и да се съберат за прощален път. 

" Официален бракоразвод нямаме, тъй като от време на време сме дружно, от време на време не. Много комплицирани са нашите връзки. Не живеем под един покрив, само че на почивки сме дружно. Ето, да вземем за пример, постоянно се случва, когато със сина ми катерим Витоша, татко му да пристигна на Златните мостове или на Игликина поляна. Чакаме се и си изкарваме уикендите дружно. Но не се случва доста постоянно, тъй като Жоро има проблеми с крайници и не може да се катери ", споделя за връзката си Мира в изявление пред столичен таблоид. 

С Торнев са постигнали единодушие да живеят в отворен брак, само че самата Мира сега отхвърля да има връзка с различен мъж. " А пък за неговите връзки не желая да знам. Ако вероятно има такива, да си ги пази в загадка ", отсича Добрева, представена от " Пик ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР