Бракът между Благой Георгиев и Есмер Омерова може да е

...
Бракът между Благой Георгиев и Есмер Омерова може да е
Коментари Харесай

Есмер не може да каже Сбогом на Благо Георгиев

Бракът сред Благой Георгиев и Есмер Омерова може да е в предишното, само че не и възприятията на рускинята. Тя очевидно по този начин и не може да прежали някогашния халф.

Затова приказва и един простоват факт. Танцьорката не се разделя с името на някогашния си брачен партньор. То остава изписано на тялото й.

Есмер по този начин и не заличи татуировката, която си направи в символ на обич към Джизъса.
В ночи она бледней ракушек Другой ей поправляет волосы за ушко Ты не решишься подойти Но все равно вернешься Чтобы ее найти©- #jukebox #Луна

Публикация, споделена от Esmer Omerova (@esmerik8) на Юли 9, 2018 в 9:26 PDT

Тя изписа Blagoy на ключицата над дясната си гърда малко преди сватбата им през септември 2015 година. И не пропускаше късмет да я покаже на всички.

Мнозина чакаха тя да я заличи изцяло или да я промени след развода им. За изненада на всички това не се случи. Дори на последните фотоси от това лято надписът се вижда ясно. Нейни почитатели допуснаха, че Есмер по този начин и не може да преживее края на връзката им. Някои стигат и по-далеч, смятайки, че рускинята към момента се надява да се съберат още веднъж.

Публикация, споделена от Esmer Omerova (@esmerik8) на Авг 27, 2018 в 7:13 PDT

Засега не е ясно какво се случва с любовния татус на Благо, отдаден на някогашната му брачна половинка. Той изписа нейното име на бедрото си по времето, когато и Есмер се изрисува.

Георгиев и брачната половинка му се разделиха при започване на тази година след плевел брак, траял по-малко от 3 година По време на него те се събираха и разделяха на няколко пъти поради съмненията на рускинята, че Благо й кръшка. Двамата имат наследник Елай.

Публикация, споделена от Esmer Omerova (@esmerik8) на Авг 6, 2018 в 12:36 PDT

След раздялата им някогашният футболист остави цялото имущество, добито по време на брака им, на Есмер. А то не бе по никакъв начин малко. Най-скъпото от тях е първокласен ресторант в центъра на Москва, който е оценен на към 1 млн. $. Другото огромно бизнес начинание, което футболистът стартира с жена си, е клиника за естетична хирургия. За Омерова остана и баровският им апартамент в съветската столица.
GM‍

Публикация, споделена от Esmer Omerova (@esmerik8) на Май 16, 2018 в 12:12 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР