Брак между българин на 52 г. и украинка на 20

...
Брак между българин на 52 г. и украинка на 20
Коментари Харесай

Несебър се превърна в града на любовта, 156 двойки се венчаха през 2022 г.

Брак сред българин на 52 година и украинка на 20 година е следващото доказателство, че за любовта възраст няма 

Неустоимият сексапил на Несебър и одобряването му като град на любовта притеглят доста двойки от целия свят и от страната ни на живописния полуостров, където да се врекат във честност. Предпочитанията за подписване на брак точно тук – на брега морето и измежду хилядолетното културно-историческо благосъстояние, трансформират международната полезност в дестинация за брачен туризъм през последните години. Кметът на Несебър Николай Димитров неведнъж е подчертавал, че точно този тип туризъм общината се стреми да наложи. 

През миналата година браковете, подписани в града на ЮНЕСКО, са общо 156, дружно с пресъставените. Има съюзи сред българка и швейцарец, българин и американка, немец и българка, португалец и българка, индиец и българка, немец и рускиня, босненец и ливанка. В Несебър своята обич са запечатали с автограф и напълно задгранични двойки от Англия, Израел и Украйна.

Българин на 73 година и рускиня на  78 година са най-възрастната двойка, врекла се във честност в Несебър през 2022-ра. Още два брака от предходната година вършат усещане с висока възраст на двойките. В единия случай българин на 70 години се дами за 72-годишна украинка, а при другия двама израелци -  мъж на 69 и жена на 67 години. Най-младото семейство, основано през миналата година е на 21-годишен мъж и неговата 19-годишна годеница, и двамата българи.

Интересен за 2022-ра е брак сред българин на 52 година и украинка на 20 година, който е следващото доказателство, че за любовта възраст няма. Това е и двойката с най-голяма разлика, сключила брак в Несебър през предходната година. Друг факт в поддръжка на общоизвестната истина, че няма граници за любовта, са влюбени с разлика във възрастта от 29  години.  Мъжът е на  63 година, а дамата –  на 34 години, и двамата българи.

През предходната година присъставените раждания са 83, което значи, че 83 деца, родени в чужбина, са получили български обединен цивилен номер.

Първата женитба през предходната година е била на 14 януари, а последната – на 17 декември.  Менделсон е звучал най-вече през септември – 32 пъти, през юли -22 пъти и през август - 20.

На така наречен огледална дата 22.02.2022, която се  приема за изключително късметлийска и вещаеща благополучен взаимен живот, са сключили брак две двойки. Шест са сватбите на 10.09.2022 година, толкоз пъти е звучал Менделсон и на 16 септември. На 22 май 2022 година брачните церемонии са били 4, толкоз са били и на датата 3.09.2022 година

Първата женитба през актуалната 2023 година се е състояла на 6-ти януари, Богоявление.  

Сред непреходната хубост на Несебър - обаятелен, харизматичен и магнетичен и през четирите сезона, всеки може да изрече  своя обет за честност и да направи сватбения си ден паметен, а споменът за него да се връща в съзнанието като сбъдната приказка с благополучен край.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР