Брадли Мазику може да е изиграл последния си мач за

...
Брадли Мазику може да е изиграл последния си мач за
Коментари Харесай

Тим от Лига 1 вади 2,5 млн. евро за футболист на ЦСКА

Брадли Мазику може да е изиграл последния си мач за ЦСКА, в случай че се има вяра на френското издание La Montagne. Според тях новакът в Лига 1 Клермон Фуут е завишил офертата си за левия бек на „ алените “ на внушителните 2,5 млн. евро. Преди дни се появи информация, че клубът дава 1 250 000 евро за Мазику, като новината беше на Foot Mercato.

Последната информация обаче гласи, че през януари Клермон Фуут е извадил 1 700 000 евро за национала на Конго, които са били отказани от ЦСКА. През зимата обаче „ алените “ към този момент бяха изтъргували Али Соу и Валентин Антов, което разгневи много почитателите и още един трансфер на главен състезател, щеше да прелее чашата, написа " Мач Телеграф ".

Сега треньорът на новака в Лига 1 Паскал Гастиен желае непременно да има Мазику в състава и поради това се праща оферта, която съвсем несъмнено ще бъде призната от ЦСКА. Мазику е играл в по-скромни френски клубове като Дюнкерк и Шоле, въпреки че е младеж на Лориен. С положителните си изяви за ЦСКА, разумно Мазику притегли интереса на много клубове. В момента той е на лагер с националния отбор на Конго, който ще играе контрола с Нигер на 9 юни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР