Брадли Купър: Защо редът на носа на Бърнстейн е сложен

...
Актьорите, които се преобразяват за роли, е невероятно често срещано
Коментари Харесай

Актьорите, които се преобразяват за роли, е невероятно често срещано явление - независимо дали включва промяна на тялото, цвета на косата или дори използването на протези.

Но изобразяването на Брадли Купър на покойния композитор от Уестсайдската история Леонард Бърнстейн привлече критики през последните дни заради размера на носа му.

Първият трейлър за Maestro, пуснат по-рано тази седмица, показва Купър, който носи грим, за да направи носа му да изглежда по-голям, което някои предполагат, че играе ролята на обидни еврейски стереотипи.

Членовете на семейството на Бърнстейн защитиха Купър в изявление, като казаха, че са "напълно добре" с превъплъщението на номинирания за "Оскар" актьор и че "разбива сърцата ни да гледаме хората... да не разбират усилията му".

Тази публикация в Twitter не може да бъде показана във вашия браузър. Моля, активирайте Javascript или опитайте с друг браузър. Вижте оригиналното съдържание в Twitter. BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Пропускане на публикация в Twitter от Леонард Бърнстейн

Разрешаване на съдържание в Twitter?

Тази статия съдържа съдържание, предоставено от Twitter. Искаме вашето разрешение, преди да се зареди нещо, тъй като те може да използват бисквитки и други технологии. Може да искате да прочетете и преди да приемете. За да видите това съдържание, изберете „приемам и продължавам“.

Приемам и продължавам BBC не носи отговорност за съдържанието на външни сайтове. Край на публикацията в Twitter от Леонард Бърнстейн

Купър самият той не е евреин, което предизвика критики и възобнови дебат за кастинга, който тормози Холивуд от много години: дали герои от малцинствени групи трябва да се играят само от актьори, които споделят същите качества.

Все още не е известно колко силно еврейското наследство на Бърнстейн ще бъде представено в Maestro. Критиците все още не са рецензирали филма, чиято премиера ще бъде във Венеция следващия месец и ще бъде пуснат в Netflix едва през декември.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР