Брадли Купър разкрива своята зависимост към наркотиците и алкохола. Известният

...
Брадли Купър разкрива своята зависимост към наркотиците и алкохола. Известният
Коментари Харесай

Брадли Купър за пристрастяването към наркотици и алкохол: „От 19 години съм трезвен“

Брадли Купър разкрива своята взаимозависимост към опиатите и алкохола. Известният артист признава, че е доста благополучен, че е съумял да се пребори с тези огромни и тежки пороци.

„ Имах огромен шанс. Изтрезнях на 29 и съм изтрезнял от 19 години. Много съм благополучен “, споделя 48-годишният артист в новия епизод на „ Running Wild With Bear Grylls: The Challenge “.



„ Не се изгубих в славата. „ Определено имах луди години във връзка с опиатите и алкохола, само че това нямаше нищо общо със славата “, споделя Купър.

Брадли признава, че пристрастяването му е помогнало да изиграе толкоз добре ролята на Джак в хитовата лента " Роди се звезда ".

В изявление предходната година Купър споделя, че диалог с неговия другар Уил Арнет е бил от решаващо значение за него, с цел да осъзнае какъв брой огромен проблем има със зависимостите и по тази причина е решил да приключи това бясно пътешестване.

По време на празненство с другари, Брадли се подигравал на хумора на приятелите си Уил и Ейми. „ Ти беше същински простак, дребосъче “, споделя Арнет на Купър онази вечер.

„ Тогава за първи път осъзнах, че имам проблем с опиатите и алкохола. Уил ми сподели това и в никакъв случай няма да го не помни. Това промени целия ми живот “, признава Купър.

Брадли има една щерка от Ирина Шейк.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР