Брадли Купър призна, че в миналото е бил пристрастен към

...
Брадли Купър призна, че в миналото е бил пристрастен към
Коментари Харесай

Брадли Купър - едно момче, което победи наркотиците. Ето как

Брадли Купър призна, че в предишното е бил привързан към кокаина и е водил тежка борба с алкохола. Към подлия опиат и опияняващите питиета артистът е бил подвластен в годините преди да стане прочут.

Холивудският ас описа за борбата си със зависимостите си в подкаста "Smartless ". Той разкри, че се е обърнал към алкохола и опиатите, откакто е скъсал ахилесовото си сухожилие и е напуснал американския екшън сериал "Псевдоним ", от който е бил "уволнен ".



Припомняме, че огромният пробив в киното за Купър пристигна с играта му в "Мамурлукът " през 2009 година

47-годишният артист показа, че се е намирал в "дълбока меланхолия " през този интервал от живота си, само че в този момент е признателен, че е изпитал проблемите, когато е бил по-млад и преди върха на славата си.



"Бях толкоз изгубен и привързан към кокаина ", сподели артистът на водещите на подкаста Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет. Звездата изясни, че Арнет, който по това време бил женен за негова другарка и колежка от "Wet Hot American Summer " Ейми Полер, му оказал помощ да осъзнае, че е на път да се самоунищожи. Самият Арнет добави, че тогава Брадли се е държал като безспорен гадняр.

"Това беше първият път, когато осъзнах, че имам проблем с опиатите и алкохола и Уил ми сподели това. Никога няма да не помни думите му ", сподели Купър.

"Ще кажа това - имах изгодата от това да се случи, когато бях на 29. Когато снимах "Махмурлукът ", бях към този момент на 36. Така че трябваше да мина през всички тези неща, преди славата ненадейно да ме връхлети ", добавя той.

Купър не скри още, че "продължава да работи върху самочувствието си ", даже и в този момент. Но несъмнено е превъзмогнал доста от минусите си, в това число и своята нерешителност.

Три пъти номинирания за "Оскар " артист приказва и за най-значимата роля - бащинството. Той с горделивост показа, че най-голяма наслада в живота му носи 5-годишната му дъщеричка Леа, която е от някогашната му половинка - модела Ирина Шейк.



"Бащинството трансформира всичко - целият свят се изпълва с превъзходни цветове от обстоятелството, че съм татко на прелестно човешко създание. Това е просто най-великото нещо за един човек ", отбелязва той.

По време на изявлението Купър пусна и аудио клип на щерка си, която пее "Who Let The Dogs Out ". Песента е включена в първата част на "Махмурлукът ", поради което той изпратил sms-и на сътрудниците си от кино лентата, че е време за четвърта част.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР