Брадавиците и папиломите са едни от най-често срещаните кожни проблеми,

...
Брадавиците и папиломите са едни от най-често срещаните кожни проблеми,
Коментари Харесай

Ето как да премахнем брадавиците и папиломите веднъж завинаги

Брадавиците и папиломите са едни от най-често срещаните кожни проблеми, които съставляват извънредно израстване на втвърдена кожа, нормално породено от зараза с човешки папиломен вирус. Те са заразни и могат да се популяризират посредством допиране. Най-често се появяват по крайниците, макар че се срещат и в други елементи на човешкото тяло.

Предлагаме ви няколко лесни за следване метода от домашната медицина, които могат да ви оказват помощ при лекуване на брадавици и папиломи.

1. Чесън

Обогатен с антимикробни, противовъзпалителни и антисептични свойства, е открито, че чесънът лекува брадавици за седмици.

Намачкайте скилидка чесън и нанесете пастата върху брадавицата/ите с пластир или тиксо.

Можете също да поставите памучен тампон, пропит с чесново масло/сок върху образуванията.

2. Банан

Установено е, че бананът има протеолитични ензими, които последователно унищожават брадавиците.

Подобно на маската от папая, изстържете хлъзгавите бели черва на банановата кора и я нанесете върху проблематичното място.

3. Пчелен мед

Чистият мед е доста мощен антибактериален и антивирусен сътрудник, а също така е и потребен за кожата.

Веднъж на ден накисвайте засегнатите от брадавици ръце/крака във вода за известно време и деликатно разтрийте непотребната кожа.

Нанесете малко количество мед върху засегнатото място и оставете да престои 15-20 минути. Свойствата на меда ще лишат брадавицата от хранителни субстанции и по този метод ще я заличат.

4. Зелена папая
HPV: 3-те най-важни неща, които би трябвало да знаем за вируса
Една от най-честите полово излъчени инфекции в света – човешкият папилома вирус – визира съвсем всеки човек на планетата. Д...
Прочети повече
Папаята служи като източник на ензим, който разяжда мъртвата кожа и оказва помощ да се отървете от брадавици.

Нарежете зелената папая на половина и съберете белия сок, който изтича от кожата. Смесете това с една чаена лъжичка каша от папая и вода, с цел да извършите гладка паста.

Нанесете тази паста върху брадавиците два пъти всеки ден и я оставете да работи за 15-20 минути. Тази примес обрязва мъртвите тъкани и последователно кара брадавицата да изчезне.

5. Тиксо

Покрийте брадавицата с парче тиксо и я оставете по този начин за седмица, след което отстранете тиксото и деликатно изтъркайте непотребната кожа.
Съвети за елиминиране на папиломите по натурален метод
Брадавицата е зараза, породена от човешкия папиломен вирус, която се демонстрира под формата на повдигнати формирания по кожата. Това...
Прочети повече
Оставете го да диша за 8-10 часа, преди да повторите процеса. Този способ може да излекува брадавицата в границите на няколко месеца.

6. Паста за зъби

Изненадващо използването на паста за зъби върху брадавици и папиломи ги кара постепенно да изсъхнат и да умрат, като се прекъсне доставката на О2.

Нанесете паста за зъби върху брадавицата, преди да я покриете с тиксо и я оставете за една нощ.

Свалете тиксото на сутринта и изтъркайте мъртвата кожа

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР