Брадатата сова Бари - символ Сентрал парк в Ню Йорк,

...
Брадатата сова Бари - символ Сентрал парк в Ню Йорк,
Коментари Харесай

Совата Бари - символ на Сентрал парк, загина след удар в камион

Брадатата сова Бари - знак Сентрал парк в Ню Йорк, почина след безразсъден случай. Птицата летяла ниско в търсене на храна, когато се сблъскала с един от камионите за поддръжка на парка, оповестиха управляващите.

Смъртта на совата подтикна феновете на птици по целия свят да споделят своите фотоси и мемоари за Бари. Страница в Tуитър, отдадена на птиците в парка, споделя, че ще им липсва „ чудното и красиво наличие “ на Бари.

„ С тежко сърце споделяме, че една сова, обичан жител на Сентрал парк, умря рано тази заран “, се споделя в Tуитър.

„ Присъствието на брадатата сова в Сентрал Парк донесе толкоз доста наслада, напомняйки на всички нас, че паркът е жизненоважно зелено пространство за всички нюйоркчани, в това число за дивата природа, която го назовава дом. “

Ставайки икона за наблюдаващи на птици в Сентрал парк, Бари даже имаше почитател страница в Tуитър.

Some tributes to the BARRED OWL already chalked on the path underneath her hemlock in the Central Park Ramble.
— Manhattan Bird Alert (@BirdCentralPark)

" Думите не могат да изразят нашето опустошаване от загубата на нашия бари ", се споделя в прочувствен пост и се прибавя: " Ние сме С изцяло разрушени сърца, почтено казано, ядосани и тъгуваме с вас. "

Много фенове на птици споделят сходни усеща на яд, изисквайки да схванат за какво транспортното средство се движи в близост в миг, когато доста нощни животни ловуват.

Охраната на Ceнтрал парк съобщи, че екипът изпълнявал планувани работи и следвал всички протоколи, като се движи постепенно със скорост 24 км/ч с включени светлини и мигачи на автомобила.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР