Брадърката каза, че като дете често похапвала вар. Започнала да

...
Брадърката каза, че като дете често похапвала вар. Започнала да
Коментари Харесай

Гръмна Шокиращата Истина За Мегз, Това Обяснява Всичко! За Шок На Цяла България Тя Обича Да Яде

Брадърката сподели, че като дете постоянно похапвала вар. Започнала да го прави, когато била на 4 годинки. Майка й се уплашила доста. Стигнало се даже до там да я държи заключена вкъщи. Мегз показа, че родителката й я заплашила, че ще остане заключена вкъщи, в случай че продължава да яде вар.

Дизайнерката съобщи, че странният й детски табиет евентуално се е дължал на неналичието на избран хранителен детайл. Тото незабавно я отвърна и я попита дали може да си показа какво би се случило, в случай че е имала недостиг на желязо.

Той също показа странна преживелица от детството си. Като дребен паднал в шахта. Когато го разкрили устата му била цялостна с фасове. Брадърът показа, че за разлика от Мегз, той е обичал да си похапва фасове като дребен.

Скандалната Миглена разкри и още един страненнавик, който е имала в детските си години. В детската градина тя обичала да гризе дървените креватчета на децата по време на обедния сън, написа разкрития.ком.

Очевидно Мегз е имала необичайно държание освен като дребна. За малко време тя съумя да си навлече гнева на останалите участници във формата. Конфликтите й с началник Петров са всекидневие.

Тя едвам не провали сватбата на Даниел Петканов и Алекс Богданска. Дизайнерката, която не спря да плаче по време на церемонията, припадна по-късно. Наложи се в Къщата да дойде екип на Спешна помощ.

Зрители на формата побързаха да обвинят Мегз в машинация. Повод за това стана пост на майка й в обществената мрежа. Родителката на дизайнерката разгласява фотоси от момента, в който тя припадна. Непосредствено до тях тя разгласява и линк към облеклата, с които е облечена дъщеря й.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР