Брад Пит заплашил Харви Уайнстийн по време на холивудско парти,

...
Брад Пит заплашил Харви Уайнстийн по време на холивудско парти,
Коментари Харесай

Брад Пит заплашил Харви Уайнстийн заради Гуинет Полтроу

Брад Пит заплашил Харви Уайнстийн по време на холивудско празненство, откакто продуцентът тормозил полово тогавашната му другарка – актрисата Гуинет Полтроу.

Източник на списание  " Пийпъл " споделя, че Пит е заплашил Уайнстийн по време на празненство през 1995 година. Актьорът застанал на сантиметри от лицето на продуцента и му споделил в никакъв случай повече да не си разрешава сходно нещо с половинката му, другояче ще има последици.

Тези детайлности изникнаха след секс абсурда към Уайнстийн, оповестен от вестник " Ню Йорк таймс ". Според признанията на доста дами, работили в бизнеса, продуцентът е оказвал полов тормоз над подчинените си в продължение на три десетилетия. Една от пострадалите била 22-годишната тогава Полтроу, която продуцентът поканил сякаш на настоятелен диалог, а след това я карал да му прави масаж.

По това време Пит не е бил огромна звезда, а занапред е прохождал в бизнеса и това държание е можело да му коства кариерата.

След празненството Уайнстийн повикал Поултроу и й споделил да не споделя на никого за случилото се.

„ Бях пъклен уплашена, мислех, че ще ме уволни. Крещя ми доста дълго време. Беше извънредно “, споделя актрисата.

По време на изявление с New York Times, Поултроу показа, че усеща същинско облекчение, че може да опише какво се е случило, откакто държанието на Уайнстийн е било разкрито.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР