Брад Пит търси някой специален в живота си, като е

...
Брад Пит търси някой специален в живота си, като е
Коментари Харесай

Брад Пит си търси сериозна половинка за пръв път след развода

Брад Пит търси " някой специфичен " в живота си, като е " доста по-добре " след протяжния и тежък бракоразвод с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли.

Вътрешен източник по-рано показа пред списание „ People “, че звездата от " Гепи " се среща с дами, само че не е в сериозна връзка, написа БГНЕС.

Сега различен източник показа пред „ Hollywood Life “, че артистът е помолил приятелите си да го срещнат с някоя специфична жена, защото към този момент е отворен за сериозна връзка.

" Приятели са му уредили среща, това в действителност е единственият метод, по който може да се запознае с някого, тъй като не влиза в уеб сайтове за запознанства и не посещава питейни заведения ", споделя вътрешният източник пред изданието. " Все още от това не е произлязло нищо съществено, само че той наподобява доста по-отворен към концепцията още веднъж да има някой специфичен човек в живота си, което е огромна крачка ", добави източникът.

Що се отнася до повода, заради която бащата на шест деца не е бил хванат с никого от папараците, източникът съобщи, че той си е обезпечил " хиперзащита " против това да бъде забелязан с някоя жена.

Пит и Джоли се разделиха през 2016 година, откакто тя подаде молба за бракоразвод, базирайки се на непреодолими разлики след 12-годишен романс. След завършването на развода Пит имаше връзка с родената в Полша Никол Потуралски съгласно " Дейли мейл ", само че романсът не продължи дълго.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР