Брад Пит преживя тежък развод с Анджелина Джоли, но може

...
Брад Пит преживя тежък развод с Анджелина Джоли, но може
Коментари Харесай

Брад Пит има връзка с копие на Анджелина

Брад Пит претърпя тежък бракоразвод с Анджелина Джоли, само че може би най-сетне още веднъж е намерил любовта. Вчера 56-годишният артист беше сниман да идва с частен аероплан на френското летище " Льо Кастелет " в компанията на Никол Потуралскиот.

Списание " ОК! " твърди, че холивудската звезда и 27-годишната хубавица ще прекарат време в имението " Шато Миравал ", което Пит купи през 2011 за сумата от 67 млн. $. То се намира в селото Коренс в южната част на Франция, сред Ница и Марсилия. Построено е в типичния провансалски жанр и разполага с 35 стаи, хеликоптерна площадка, лозя, красиви градини, езерце и параклис. Именно там Анджелина и Брад скрито се ожениха през 2014 година.
Очевидец е съобщил на изданието, че артистът и моделът са се държали " като влюбени младежи " на летището.
 Брад Пит оставя актьорството на назад във времето и става пчелар Брад Пит оставя актьорството на назад във времето и става пчелар
Холивудската звезда Брад Пит е един от най-харесваните във филмовата промишленост и с известните си функции името му е изписано със златни бу...
" Те се целуваха и Брад беше доста деликатен към нея. Бяха на обществено място, само че наподобява, че той нямаше нищо срещу да го виждат с нея. Тя е същинска хубавица и явно доста по-млада от него. "
Коя в действителност е Никол Потуралскиот?
Тя е родена в немския град Бергкамен, само че сега живее в Берлин. В стилната промишленост е позната като Нико Мери. Има наследник и приказва пет езика. Работила е за известни марки, а неотдавна украси септемврийския брой на немското издание на списание " Elle ".
Когато не дефилира или не се снима, управлява организация за отбрана на акулите. Някои медии откриха аналогия сред нея и Джоли, акцентирайки, че това може би е една от аргументите Брад да я хареса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР