Брад Пит показа добрия си външен вид в броя за

...
Брад Пит показа добрия си външен вид в броя за
Коментари Харесай

Брат Пит: Много ми харесва зад камерата

Брад Пит сподели положителния си външен тип в броя за юли / август на списание „ GQ Australia “. Той разкри детайлности от персоналния си живот и кариерата си, заяви „ Варайъти ”.

Брад Пит потвърди, че наподобява по-добре от всеки път на 55-годишна възраст, позирайки за корицата на последния брой на изданието „ GQ Australia ” и показа някои забавни мисли за разликата сред по-младия и по-възрастния мъж.

В привличащата погледа фотография Брад театралничи в кафява тениска върху бяла риза с дълги ръкави и черни панталони. Той леко се усмихва на камерата, до момента в който я гледа с привлекателните си сини очи.

Интервюто му за списанието е също толкоз привлекателно, колкото и фотосите към него, а една от най-изненадващите елементи е тази, в която Брад приказва за това по какъв начин напредва в актьорската и продуцентска специалности. „ Аз съм зад камерата и това доста ми харесва. Но не преставам да върша все по-малко и по-малко функции. ”, признава той в изявлението. „ Наистина имам вяра, че актьорската игра като цяло е за по-младите мъже – не че няма основни функции и на по-старите герои. Просто усещам, че самото актьорство ще продължи естествено. Ще има натурален асортимент за всички. ”, споделя Брат Пит.

Брад е прочут като артист, само че също по този начин е притежател на компанията „ Plan B Entertainment ” и е прекарал последните няколко години зад камерата като продуцент и режисьор. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР