Брад Пит оказва огромна подкрепа на своята приятелка Инес де

...
Брад Пит оказва огромна подкрепа на своята приятелка Инес де
Коментари Харесай

Брад Пит е сериозен с новата си приятелка и не му пука какво мисли бившата Анджелина Джоли

Брад Пит оказва голяма поддръжка на своята другарка Инес де Рамон, до момента в който тя се занимава с развода си с някогашния си мъж Пол Уесли. На Пит явно не му пука какво мисли някогашната му брачна половинка Анджелина Джоли за новата му връзка.

59-годишният артист, който към момента е в разгара на личната си горчива седемгодишна борба за бракоразвод и настойничество с 47-годишната Анджелина, стартира да се среща с 29-годишната Инес през ноември предходната година и съгласно източник, непосредствен до звездата, двойката се е сближила необикновено доста през последните три месеца.

Ексклузивно за DailyMail.com вътрешният източник разкрива, че Брад към този момент е срещнал Инес с множеството от шестте деца, които дели с някогашната си брачна половинка Анджелина.

Бившият брачен партньор на Инес, 40-годишната звезда от " Дневниците на вампира " Пол Уесли, публично подаде молба за бракоразвод на 17 февруари - пет месеца откакто раздялата им беше доказана от негов представител.

 Пол и Инес

" Решението за раздялата е взаимно и е взето преди пет месеца. В момента те желаят да запазят персоналното си пространство ", съобщи довереният източник още през септември.

Пол се съставлява самичък при развода и декларира в молбата си, че четиригодишният им брак е завършил заради „ непреодолими разлики “.

Инес и Пол нямат общи деца, тъй че евентуално разводът им ще се окаже по-малко комплициран от този на Брад, който води дълга и доста объркана борба за настойничество с Джоли.

Източникът твърди, че Брад получава огромна поддръжка от Инес по време на продължаващата правосъдна борба с Анджелина, даже и когато новата му възлюбена се занимава с разпадането на личния си брак.

Инес прави същото за Брад, споделя непосредствен другар на артиста.
" Всъщност те се сближиха около разводите си и са в много съществени връзки ".

Тя се е срещнала с множеството от децата му, добавя вътрешният източник, визирайки шестте деца, които той има с Анджелина - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен.

" Връзката на Брад с Анджи беше такава злополука на високо равнище, а с Инес е тъкмо противоположното. Тя е без драма и доста скромна. “ 

                             

Що се отнася до това какво може да каже Анджелина за романса на Брад и Инес, източникът твърди, че „ на него изключително не му пука какво мисли Анджи. Всъщност той желае тя да знае, че е благополучен с новата си половинка. “

Носителят на " Оскар " не се тормози и от някогашния на Инес, Пол, който стартира да се среща с 22-годишния модел Натали Зукърбърг по същото време, когато връзката на Брад и Инес стана обществено притежание.

Брад не се интересува какво мисли Пол за него, нито какво мисли Пол за това, че той се среща с Инес - споделя източникът.

" Въпреки че Пол е отвън играта, Брад и Инес ще продължат да го държат настрани.

През ноември Пит беше видян за първи път с Инес на концерта на Боно от „ Ю Ту “в Лос Анджелис. Двамата бяха извънредно нежни един към различен и бяха видени да се усмихват, до момента в който се прегръщат.

Оттогава насам те са дружно по многочислени мотиви, в това число на празненството за премиерата на последния филм на Брад " Вавилон " в Лос Анджелис.

Инес се появи и на празненството за 59-ия рожден ден на приятеля си през декември.

" Те бяха доста сладки и кокетни. Може да се каже, че тя го прави благополучен ", споделя източник, участвал на празненството, пред People.

По-късно същия месец Брад и Инес посрещнаха Новата година дружно с сантиментално бягство в Кабо Сан Лукас.

За страдание Брад и Инес бяха принудени да прекарат Деня на влюбените разграничени, защото сега той е в Ню Йорк и снима последния си филм " Вълци " с Джордж Клуни.

Това обаче не попречи на Брад да покаже любовта си към нея. На специфичния празник Инес беше видяна пред работата си да наподобява доста щастлива, откакто получи голям букет розови цветя, дружно с багета.
                             

Изглеждаше, че е на седмото небе от благополучие, когато излезе от офиса си, стиснала крепко керамичната ваза, в която бяха красивите божури. Тя държеше багетата под мишница и се усмихваше на очакващите я фотографи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР