Брад Пит никак не е доволен от последното бизнес решение

...
Брад Пит никак не е доволен от последното бизнес решение
Коментари Харесай

Брад Пит отново на съд с Анджелина Джоли, но причината този път не е децата им

Брад Пит по никакъв начин не е удовлетворен от последното бизнес решение на Анджелина Джоли – толкоз, че е решил да съди някогашната си брачна половинка.

Според правосъдни документи, до които е получило достъп изданието, Пит съди Джоли за продажбата на винарната към замъка им Chateau Miraval, на която той е частен притежател, на съветския олигарх Юри Шефлер . Освен парични компенсации, артистът желае правосъдните разходи и продажбата от Джоли на Шефлър да бъде анулирана.

Двойката купи френската винарна Correns през 2008 година, а Пит твърди, че в нея е вложил доста средства и време през годините.

Макар да признава, че Джоли е вложила 40% от покупната цена от 28,4 милиона $, Пит декларира, че само той е виновен за триумфа на винарната. 58-годишният артист твърди също, че съгласно изискванията на развода им, финализиран през 2019 година, двойката има реализирано „ взаимно схващане “, че нито един от двамата не може да продаде своя дял от винарната без единодушието на другия .

В обособен иск от юли 2021 година Джоли декларира пред арбитър, че е постигнала съглашение да продаде своя дял на неназовано лице, което Пит се е съгласил да прегледа през септември. Въпреки това артистът твърди, че съгласно тяхното „ взаимно единодушие “ е трябвало да му бъде обещано право на отвод, което съгласно него не е получил от Джоли .
 Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...
Пит декларира още, че Джоли в никакъв случай не е получила неговото единодушие да продължи с продажбата и съзнателно не е споделила с някогашния си брачен партньор изискванията на договорката . Актьорът твърди също, че не е бил в положение да ръководи Chateau Miraval по разпоредбите на Шефлър. „ Мнимата продажба лишава Пит от правото му да се любува на персоналния си дом и да следи бизнеса, който е развил от нулата “, гласи още формалното мнение.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР