Брад Пит не бърза да започва нова връзка, колкото и

...
Брад Пит не бърза да започва нова връзка, колкото и
Коментари Харесай

Брад Пит се отдава на самотен живот - каква е причината?

Брад Пит не бърза да стартира нова връзка, колкото и да им се желае на таблоидите. Последните се надпреварват да му преписват какви ли не нови и нови любовни романи, само че в този момент са принудени да признаят, че скоро няма да забележим нова спътница в живота на 54-годишната холивудска звезда.

Източници на „ Сън “ настояват, че Пит е решил да съблюдава правилата на целибата в течение на година. Той счита да употребява това време за себе си – да води здравословен метод на живот, да се поддържа във форма, да се откаже от алкохола, който способства доста за разрушаването на брака му с Анджелина Джоли.

 брад пит анджелина джоли

„ През целия си умишлен живот Брад е имал връзка. А в този момент, когато остана самичък, желае да прави това, което по-рано не е можел “ , съобщи негов прочут.

С други думи, артистът избира самотата, само че не се отхвърля от другарска поддръжка.

Неговата някогашна половинка Анджелина, с която още публично не са разведени, също не бърза с персоналния си живот, въпреки че и на нея й преписват какви ли не връзки. В реалност актрисата се занимава с децата, работата и води дейна социална активност.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР