Брад Пит и Емили Ратайковски се срещат от известно време,

...
Брад Пит и Емили Ратайковски се срещат от известно време,
Коментари Харесай

Брад Пит в тайна афера с Емили Ратайковски? 


Брад Пит и Емили Ратайковски се срещат от известно време, написа Kliuki.net. 58-годишният артист и 31-годишната моделка все по-често са засичани дружно, само че към този момент най-малко отхвърлят да разясняват дали имат връзка. Американското списание PageSix разяснява следното: „ От известно време се приказва за това. Но Брад твърди, че не се среща с никого. Въпреки това двамата с Ратайковски са били виждани към този момент няколко пъти дружно. “.

Източниците на списанието считат, че двамата са употребявали служебните пъътувания на Емили, с цел да се срещат тайно. Според тях те са били дружно първо в Ню Йорк, а по-късно и в Италия, където Ратайковски е имала ангажимент в фешън шоу на Версаче.

За връзка сред двамата се заприказва още през август тази година, когато се разчу, че Брад е поканил моделката на среща и тя се е съгласила. „ Тя постоянно го е намирала за сладостен, тъй че за какво не “, твърди източникът.

Емили неотдавна се разведе с мъжа си Себастиан, а Брад не е афиширал друга връзка откогато се разведе с Анджелина Джоли. Името му беше спрягано с разнообразни дами, включително и някогашната му Дженифър Анистън, само че всичко се оказа в областта на слуховете.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР