Брад Пит и Бен Афлек са едни от най-привлекателните мъже

...
Брад Пит и Бен Афлек са едни от най-привлекателните мъже
Коментари Харесай

Кой е по-добър любовник - Брад или Бен? Гуинет Полтроу знае и не се срамува да каже

Брад Пит и Бен Афлек са едни от най-привлекателните мъже в Холивуд. А носителката на Оскар Гуинет Полтроу е имала шанса да излиза и с двамата. 

Актрисата разкри някои секрети от персоналния си живот в подкаста " Call Her Daddy " . В сряда тя приказва откровено за предходните си връзки с двамата си сътрудници, както и разкри кой съгласно нея е по-добрият… в леглото.

Гуинет се среща с Брад Пит по време на фотосите на трилъра „ Седем “ от 1994 година Двамата стартират връзка малко по-късно, като през 1996 година даже се сгодяват.

 гуинет брад бен Getty

„ Казахме си „ Здрасти “ на снимачната площадка и беше нещо като огромна, огромна обич от пръв взор. Беше полуда “, спомни си 50-годишната Полтроу пред водещата на подкаста Алекс Купър.

Полтроу приключва годежа през 1997 година, откакто осъзнава, че към момента търси себе си и усеща, че е прекомерно млада, с цел да се омъжи.

„ Имах доста още да се развъртвам. В доста връзки не започнах изцяло да бъда себе си, до момента в който не станах на 40 години “ , изясни тя пред Хауърд Стърн през 2015 година

„ Мисля, че бях дете и не бях подготвена. [Брад] беше прекомерно добър за мен. Честно казано мисля, че бях прекомерно млада и не знаех какво върша. Не можеш да вземеш такова решение, когато си на 22 години. ”

Раздялата с Брад Пит обаче е доста мъчителна за нея, като Гуинет признава, че след нея е останала с  „ изцяло разрушено сърце “.

 гуинет брад бен Getty

През 1997 година стартира връзката ѝ с Бен Афлек , която след няколко събирания и раздели завършва дефинитивно през 2000 година

Когато през юли предходната година артистът се ожени за Дженифър Лопес, Гуинет показва, че не таи никакви неприятни усеща към някогашния си, като разяснява в Инстаграм: “Любов! Толкова е сантиментално! Много съм щастлива за тях! ”

Водещият на подкаста зададе няколко провокативни въпроса на Полтроу, като тя трябваше да дефинира кой от двамата секссимволи е по-романтичен, кой по-лесно я е разсмивал и най-важното - кой се целува по-добре.



На въпроса кой има по-добър жанр и кой е по-романтичен, Полтроу даде повече точки на 59-годишния Пит. Тя означи, че 50-годишният Афлек е по-способен да я разсмее - само че също и че е този, с който е по-вероятно да влезе в спор.

Полтроу дефинира, че от двамата Пит е  може би по-добрият артист, до момента в който Афлек е по-забавният и извънредно надарен режисьор и сценарист.

Освен това тя дипломатично изясни, че „ и двамата се целуваха добре “ .

Накрая пристигна и най-горещият въпрос: кой е по-добър в леглото.

„ Това е в действителност мъчно. Защото с Брад имахме доста мощна химия, беше като любовта на живота ми, един тип, най-малко по това време. А по-късно Бен беше механически отличен “, засмя се Полтроу.

 гуинет брад бен Getty

Веднага след това актрисата като че ли усети, че е била прекомерно откровена и добави през смях: “Не мога да допускам, че щерка ми Епъл и тук и слуша това! Изчервих ли се? ”

Гуинет загатна още едно известно име – това на Леонардо ди Каприо . По спомените ѝ той се е опитал да я ухажва " преди време ", само че тя нямала интерес поради репутацията му на плейбой.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР