Брад Пит и Антъни Хопкинс са играли два пъти заедно

...
Брад Пит и Антъни Хопкинс са играли два пъти заедно
Коментари Харесай

Брад Пит, Антъни Хопкинс, темите за киното и алкохола в интервюто им за списание Interview

Брад Пит и Антъни Хопкинс са играли два пъти дружно през 90-те- в именития " Легенди за пристрастеността " от 1994 година, както и в " Да срещнеш Джо Блек " от 1998 година През 2019 година Двамата се срещат още веднъж за изявлението на списание Interview.

В него 56-годишният Пит интервюира 81-годишният Хопкинс, а тематиките се местят от киното и работата през алкохола, ориста и грешките. " Всички неща, които съм правил и с които не се гордея, ги одобрявам - това е някакъв тип амнистия към себе си. Защото те са някакъв тип мъдрост, която е довела до нещо друго. Не може да имаш едното без другото, " споделя Пит.

Той признава, че алкохолът му е служел като бягство от проблемите му. Хопкинс споделя, че също е имал проблем с пиенето, само че към този момент 45 години не пие. Брад Пит пък споделя, че живеем във време, в което е елементарно да се съди. " Винаги сме обръщали прекомерно огромно внимание на грешките. Важен обаче е идващият ход - какво вършим, откакто сме сбъркали. Това демонстрира какъв човек си. "

Актьорът, който последно гледахме в " Имало едно време в Холивуд ", прибавя: " Хора сме, търсим задачата си, търсим смисъл на живота си. За да го намерим, са ни нужни две неща: да останем настроени креативен и да сме с хората, които обичаме ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР