Брад Пит и Анджелина Джоли не са заедно вече повече

...
Брад Пит и Анджелина Джоли не са заедно вече повече
Коментари Харесай

Защо Анджелина няма друг мъж след Брад Пит

Брад Пит и Анджелина Джоли не са дружно към този момент повече от три години, само че някак не можем да свикнем да приказваме за тях като за обособени любовни единици, евентуално поради към момента неприключилия им бракоразвод.

В последните месеци името на Пит се свързваше с това на редица негови колежки, само че без особени доказателства за една или друга връзка. Актьорът избягваше да приказва за персоналния си живот, тъкмо както и Анджелина. Явно двамата са си научили урока - че щастието обича тишината.

А сега щастието за Джоли е обвързвано с всичко друго, само че не и с нова любовта връзка . Работата и децата запълват нейния живот напълно и това я прави задоволена от него.
 Снимка 433003

И да бъде необвързана е неин персонален избор, тъй като не счита аферите от обезсърчение и боязън от самотност за перспективни, написа Holliwood Life.

Анджелина споделя мнението, че не трябва да търсиш верния човек, тъй като в случай че в действителност е подобен, той самичък ще пристигна при теб. Именно по тази причина тя не търси нищо, а просто върви решително напред по своя път.
 Брад Пит, Анджелина Джоли и разводът им за половин милиард евро
Развод за половин милиард евро

За какво не могат да се спогодят Пит и Джоли

И когато край него срещне някой, поради който си заслужава да поспре за момент или повече, тя ще го направи. Дотогава има какво да я кара да се усеща щастлива и задоволена от живота, който води.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР