Брад Пит и Аджелина Джоли продължават с процеса по постигане

...
Брад Пит и Аджелина Джоли продължават с процеса по постигане
Коментари Харесай

Попечителската борба на Бранджелина продължава, но Пит е „отвратен“

Брад Пит и Аджелина Джоли не престават с процеса по реализиране на единодушие за попечителството над децата си при развода. Въпреки стигането до краткотрайно съглашение, договарянията не престават, оповестява уеб уеб сайтът E!News, базирайки се на информация от собствен източник.
 Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior Edna предлага Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior
Съдебните документи демонстрират, че двойката е трябвало да се яви в съда на 21 август, само че чуването е отсрочено, защото не е належащо, поради постигнатото съглашение. Друг източник на изданието твърди, че юристите на Джоли и Пит са се срещали през последните няколко месеца, а постигането на единодушие е било „ много времеемко “.

Самият Брад Пит също не е удовлетворен от събитията, само че освен поради комплицираната процедура, а най-много общественото внимание. Източник на уеб страницата Entertainment Tonight твърди, че артистът е „ погнусен “ от някогашната си половинка и нейните юристи, които са позволили битката за настойничество да стане публично притежание.

„ Той желае съглашението да се извърши отвън прожекторите и счита, че не е заслужено по отношение на децата. Натъжен е, че се постанова децата да бъдат част от това. “

Същият източник твърди, че макар краткотрайното единодушие, това е единствено началото на процеса по развода, чиито условия занапред следва да бъдат конкретизирани.

 Брад Пит и Аджелина Джоли Getty

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР