Брад Пит, Анджелина Джоли и Никол Потуралски със сигурност са

...
Брад Пит, Анджелина Джоли и Никол Потуралски със сигурност са
Коментари Харесай

Анджелина не разрешава на Брад да се види с децата

Брад Пит, Анджелина Джоли и Никол Потуралски сигурно са измежду най-обсъжданите известни персони през последните няколко седмици. И въпреки всичко, в случай че измежду вас има читатели, които към момента не са чули за спора, ще напомним в резюме няколко основни събития.

Първо, светът полудя, когато Брад Пит се появи с нова мистериозна дама. С нея артистът прекара известно време във френския палат, в който той и Анджелина се ожениха (впрочем навръх годишнината от сватбата им).

А какво мисли Джоли за всичко това?

И за похлупак, в случай че драмата не ви е задоволителна, няколко американски медии оповестиха, че.

 анджелина джоли Getty

Е, Брад към този момент е у дома и би трябвало да поеме отговорност за дейностите си. Буквално.

Вчера заяви, че по гледище на Анджелина Брад би трябвало да съблюдава 14-дневна карантина , преди да се види с шестте им деца. Причината, несъмнено, е пътуването му до Южна Франция по време на пандемия от ковид .

Според източници артистът е предложил да се тества и да редуцира този интервал, само че някогашната му брачна половинка не се съгласява. И в последна сметка срещата му с децата се отсрочва за известно време.
 Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...  Следа от любовта: най-хубавите фотоси на Брад и Анджелина, когато към момента се обичаха...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР