Брачната халка на Деси Стоянова е изчезнала от пръста й.

...
Брачната халка на Деси Стоянова е изчезнала от пръста й.
Коментари Харесай

Изплуваха пикантни разкрития от личния живот на Деси Стоянова

Брачната халка на Деси Стоянова е изчезнала от пръста й. Красивата водеща на предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви в последно време не е засичана в компанията на мъжа си Велислав Русев. Възможно е двойката да е разграничена след връзка, траяла повече от 20 години.
 

Проверка на „ Уикенд ” сподели, че Деси Стоянова не се е разделяла с брачната си халка от самото начало, откогато е станала водеща на „ Преди обед ” през 2011 година На всичките си фотоси, в това число на фотографиите си като рекламно лице на разнообразни артикули, тв звездата е носела наложителното за омъжените дами украшение. Това обаче е траяло до 20 март. На тази дата са били оповестени последните фрагменти на Деси Стоянова с брачната й халка. Снимките могат да се видят на формалната страница на „ Преди обед ” във Facebook. От идващия ден водещата е почнала да излиза в ефир без халката си – нещо, което не направи усещане на никого в продължение на цели 6 месеца. Ако водещата беше жена, която по принцип не държи на условности като брачните халки, носейки ги от дъжд на вятър, това би било в реда на нещата. Тя обаче не е от този вид дами, по тази причина изгубването на бижуто провокира доста въпроси.

Каква може да е повода за свалянето на халката? Логичният отговор е бракоразвод или най-малкото – разлъка с мъжа й Велислав Русев. Връзката на двойката е от 2000-та година, а бракът – от 2006-а. Семейството има близнаци, които към този момент са младежи. До предходната година водещата не пропускаше да означи в обществените мрежи годишнина от сватбата си, публикувайки фотоси с Велислав, гарнирани с прочувствени мнения по тематиката. Това лято обаче тя не е пуснала нищо. Отбелязала е само своя 48-и рожден ден, който е седмица преди годишнината. Съдейки по оповестените фотоси, го е чествала с някогашните си колежки от Би Ти Ви Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска. Съпругът й не се вижда на фотосите. На светските събития, които Деси посещава, тя също се появява сама. Това е спомагателен знак, че не всичко с половинката й наред, защото единствено допреди няколко месеца Велислав я придружаваше на всички места. 

Има ли нов мъж в живота на водещата? Говори се, че тя не е от дамите, които са подготвени да елементарно да скочат от една връзка в друга. Ако фактически има разлъка, повода за нея по-скоро е в мъжа й. По подигравка на ориста тези събития в персоналния живот на тв звездата се разиграват в миг, в който професионалният й път бележи незабравим връх. Освен, че е една от най-харесваните и безупречни във всяко отношение дами в българския ефир, тя може да се похвали и с доста сполучлив бизнес, който стартира единствено преди към година. При всичките й качества би било необичайно Велислав да й търси заместница. Единственото пояснение е, че е допустимо да се усеща помрачен от блестящата си брачна половинка и да търси някоя по-невзрачна, пред която може да изпъкне.

Разбира се, допустимо е и Деси просто да е изгубила брачната си халка, която обаче няма по какъв начин да изясни очевидното неявяване на мъжа й до нея в последните месеци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg