Васил Найденов е очарован от ергена Евгени Генчев
В момента пианистът,

...
<br
>Васил Найденов е очарован от ергена Евгени Генчев
<br
>В момента пианистът,
Коментари Харесай

Ами сега: Васил Найденов пожела ергена Евгени?


Васил Найденов е удивен от ергена Евгени Генчев

В момента пианистът, покорил най-големите международни подиуми, се вихри в любовния формат по Би Ти Ви.

Смуглият красавец е подложен в нелеката роля да си избере младоженка всред доста хиулорон, екстеншъни,джуки и ред пластични интервенции на кандидатките за сватба.

Но не ролята му на кандидат- младоженец в шоуто „ Ергенът “ впечатлил огромната звезда. Васко Кеца участвал на един концерт на Евгени Генчев в Античния спектакъл в Пловдив и останал удивен от гения. А под сурдинка се мълви, че бил замечтан и от чара му на мачо от индийски сериал.

Близки до ергенът доверяват, че той останал със „ зяпнала уста “, откакто персонално му се обадил на телефона Васил Найденов. Един от топ артистите на България не скрил възхищението си от гения на Евгени Генчев и го поканил да вземат участие в общ план.Песента била подготвена, скоро ще види бял свят, издават зад кулисите на двамата музиканти.

Васко Кеца бил впечатлен и от солидната креативна кариера на 33-годишния музикант. Евгени Генчев приключил Кралската музикална академия в Лондон, школото и на самият сър Елтън Джон.

Виртуозният „ ерген “ свирил на една сцена с топ имена на музикалната сцена, като Лейди Гага и Том Джоунс. Световният модел Хайди Клум също му „ хвърлила око “ и го поканила за присъединяване в едно от нейните фешън излъчвания.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР